Fokus Life

Турмалинов колан

centuraturmalinaПоради благоприятното му въздействие за очистване на токсините от организма и лекуване на различни заболявания, турмалинът е широко използван в алтернативната медицина. За да окаже той полезен ефект е достатъчно да бъде поставен в пряк контакт с проблемната област. Това Ви осигурява Турмалиновият колан.

Коланът е платнена лента с вплетени микрокристали на турмалин. Създаден така, че увеличава контактната повърхност между кожата и турмалиновите кристали, коланът засилва ефектите от инфрачервеното лъчение и отрицателните йони, с което постига позитивното въздействие на турмалина още по-бързо.

Необходимо е да поставяте турмалина в пряк контакт с проблемната област от тялото си, за да премахнете болката и да подобрите състоянието си.

Повече за турмалиновия колан ще откриете тук >>>

 

Съвети за борба с рака

SBR001 colajЕлектронното практическо ръководство представя от първо лице хора с поставена диагноза рак, които са се обърнали към нетрадиционните методи за лечение и са се излекували по естествен начин. Изготвено от Уилям Фишер, ръководството показва различни методи на хранене и терапия, с чиято помощ да окажете превенция и да лекувате рака.

В съдържанието на продукта ще намерите:
  Какво всъщност представлява рака и какво прави на Вашия организъм;
  Видове лечения и техните резултати върху организма;
  За диетата като оръжие срещу рака;
  Препоръки за хранене от Националния институт за онкологични заболявания;
  Какво могат да ни научат за диетите другите култури;
  Алтернативни хранителни подходи за защита от рак и много други ценни съвети.

Повече за ръководството ще прочетете тук >>>

 

Устройство за почистване на кожата

dispozitiv_ten2Осигуряването на чиста, гладка и красива кожа е много по-лесно, ако имате на своя страна Устройството за почистване на кожата. Съдействащо за отстраняване на замърсяванията, свиване на порите, борба с акнето и премахване на мъртвите клетки, то Ви позволява да си спестите време и средства по посещаване на козметици и нанасяне на различни видове грим.

Устройството за почистване на кожата Ви носи следните предимства:
използва се за всички видове кожа;
премахва неравностите по кожата 6 пъти по-добре от всеки друг продукт, който нанасяме с пръсти;
оставя кожата гладка и свежа;
подготвя кожата за по-добро прилагане на кремове за подхранване и други видове грижи;
е достатъчно лек, за да се ползва два пъти на ден.

Повече за продукта можете да научите тук >>>

 

Регулируеми колан за отслабване

centura_cu_neopren2Изработен от неопрен, стегнете Регулируемия колан за отслабване около кръста си, когато правите упражнения или просто вършите ежедневната си домакинска работа, и ще се отървете от мазнините в областта на корема и талията.

Дори и най-малките физически усилия, които правите, докато носите колана, помагат за загряване на зоната около кръста. Това директно въздейства на масния слой под кожата. В резултат на това се потите. Мазнините постепенно изчезват и загряваната зона си връща еластичността. Едновременно с това се детоксикира. По този начин се елиминират тлъстините в конкретни зони от тялото – кръст и абдоминални мускули, където ефектът е най-силен.

С помощта на колана не постигате светкавично, но постигате дълготрайно отслабване.

Повече за ползите му вижте тук >>>

 

Сгъваем нож с форма на кредитна карта

CardSharp-2-KnifeЗабравете за обемистото швейцарско ножче. Можете да имате нож под ръка, винаги когато Ви потрябва, без да рискувате да го забравите.

Подходящ както за лична употреба, така и като красив и иновативен подарък, Сгъваемият нож с форма на кредитна карта ще бъде на Ваше разположение при всяка една нужда, независимо дали сте ловец, рибар, лозар или просто Ви трябва от време на време.

Сгъваемият нож Ви носи предимствата на това, че
е лек – тежи само 13 грама;
голям колкото една кредитна карта, която да носите в портфейла си, който винаги е с Вас;
има острие, дълго 61 мм от хирургическа;
е водоустойчив.

Повече за него ще научите тук >>>

 

Safetox за лице без бръчки

Всички рано или късно остаряваме, но това не означава, че трябва да търпим бръчките и отпуснатата кожа без да взимаме мерки.STX

Да вземете мерки пък съвсем не значи да се подлагате на:
пластична операция;
скъпоструващи козметични интервенции;
инжекции ботокс;
третиране с различни кремове и препарати (със съмнително въздействие);
непрекъснато криене зад тонове грим.

Вместо да се опитвате да скриете бръчките си или да се подлагате на болезнени и скъпи процедури, можете да ги отстраните. И то по много по-малко инвазивен начин. Това Ви предлага устройството Safetox, с чиято помощ можете да се отървете от бръчките, независимо дали сте на 25 или на 60 +.

Повече за предимствата и действието му можете да прочетете тук >>>