Съвети за борба с рака

Една от най-големите опасности за нашето здраве е заболяването от рак.  Какво се крие зад това заболяване? Каква е причината едни хора да боледуват от рак, а други не? 

Истината е, че всяко заболяване произхожда от неправилно отношение към организма ни. Ние сме напълно отговорни за нашето собствено здраве. Начинът ни на хранене и начинът ни на живот са от ключово значение за правилната работа на организма и предотвратяването на тежките заболявания.

Най-ценното хапче е онова, което изобщо не е необходимо да бъде приемано.

Със специалното електронно ръководство “Съвети за борба рака” ще откриете ценна информация за това как да се предпазим от появата на рак или как да се излекуваме по естествен начин, в случай че вече имаме поставена диагноза.

След 30-годишно изследване, д-р Будвиг забелязва, че кръвта на пациентите, които са в напреднал стадий на заболяването, не съдържа определени хранителни вещества. Именно липсата на тези хранителни вещества е причината раковите клетки да нарастват.

Предотвратете коварното заболяване с диетата на д-р Будвиг!   

Намерете лек за страшното заболяване по естествен начин!

Погрижете се за здравето си, като си създадете правилните навици на хранене и живот!

 

В ръководството “Съвети за борба с рака” ще откриете тайните формули на експерт  д-р Будвиг, които са помогнали на стотици пациенти в борбата с тежкото заболяване. Авторът Уилям Фишер  изучава  методите на д-р Будвиг и ги разкрива за Вас – за да можете Вие и Вашите близки да бъдете предпазени.

Какво съдържа CD ръководството?

✓ Глава I – Същност на рака
✓ Глава II – Диетата като оръжие
✓ Глава III – Важността на хранителните мазнини
✓ Глава IV – Хранителните наслади на лененото масло
✓ Глава V – Златният пчелен прашец е истинска «Здравна застраховка»
✓ Глава VI – Лечение чрез визуализация
✓ Глава VII – Здравословен начин на живот
✓ Глава VIII – Завръщане към основите на храненето

Повече за  продукта ще намерите тук >>>