Турмалинов колан

Има ли на Земята скъпоценен лек за всички хора? Има ли такова чудо, което да балансира всички процеси в тялото ни и само докосвайки се до него да бъдем пълноценни и здрави? – Има, и то се казва турмалин!

Турмалинът е един от малкото минерали, излъчващи по естествен път инфрачервена радиация, която прониква във всички телесни тъкани, разширява капилярите, помага за окисляването на кръвта и за разтварянето на токсините, като така подобрява функционирането на всички основни органи в човешкото тяло.

Не е необходимо да губите часове и дни в търсенето на минерала турмалин. Той може да бъде Вашият най-добър лечител посредством нашия турмалинов колан!

Какво представлява турмалиновият колан?

Той представлява платнена лента с вплетени микрокристали на турмалин. Коланът увеличава контактната повърхност между кожата и турмалиновите кристали, а така ефектите от инфрачервеното лъчение и отрицателните йони се засилват и ускоряват.

Какви предимства Ви дава турмалиновият колан:
подобрява кръвообращението и лимфната циркулация в областта на кръста, премахва напрежението и болката, дължащи се на травми, хернии, невропатия и други заболявания;
подобрява функцията на бъбреците, посредством премахването на болките в гърба от бъбречни заболявания;
преборва запека, стомашната и коремната болка;
премахва болките в таза, дължащи се на гинекологични проблеми;
съдейства за изчистването на излишните мазнини от областта на корема и поддържането на тялото в добра форма;
полезен е при възстановяване след ортопедични интервенции.


Повече за турмалиновия колан ще научите тук >>>