Портал Счетоводство

Толкова много закони, толкова много счетоводни въпроси. Ако имаше място, което да ни даде всички отговори и новини, свързани със счетоводството, как ли щеше да се казва то?

Представяме Ви мястото, събрало най-много експертни мнения и примери от ежедневната практика в света на счетоводството – portalschetovodstvo.bg. Тук ще получите решение на Вашите въпроси, компетентно мнение и последните, актуални новини и изменения в счетоводното и данъчно законодателство.

Абонирането и включването Ви към „Портал Счетоводство“ ще Ви осигури намирането на инфомация и отговори на над 6000 казуса в ежедневната практика, само с натискането на един клик. Където и да се намирате, в офиса или пред съответните държавни инстанции, сайтът е отворен за Вас и е на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата. За всеки Ваш казус има съответстваща категория, специално поле за търсачка, както и имейл и телефон, на които да получите отговори и консултация с експерт.

Различните абонаментни планове на portalschetovodstvo.bg Ви дават правото да избирате измежду многобройните опции за консултация по счетоводни въпроси:

  • Абонаментният план от 12 месеца Ви дава:
    ✓Достъп до над 8000 въпроса и отговора от сферите на счетоводството, данъците, таксите, търговското право, ДДС. Специализирана информация относно счетоводството в отделни отрасли като строителство, транспортни услуги, туризъм, тютюнопроизводство, земеделие и животновъдство.
    ✓ Ежедневно обновяване на базата данни с нови казуси и техните решения.
    ✓ Индивидуални консултации от нашите специалисти по време на целия период от абонамента. Общият брой консултации, на които имате право при този вид абонамент, е 5 или 12 броя /по избор/, както по имейл, така и по телефон. Няма ограничения за това как ще разпределите във времето персоналните си консултации.
    ✓ Ежедневно обучение в областите на счетоводството, данъците, ДДС, търговското право. Винаги ще бъдете информирани за последните промени в законодателството.
  • В абонаментния план от 24 месеца ще получите всичко, изброено по-горе за двойно по-дълъг период от време + (плюс) правото на 24 персонални консултации с доказани експерти в света на счетоводството и данъчното право.

Част от нашите експерти са: Елена Илиева, Ели Марова, Христо Досев, проф. д-р Любка Ценова, Алиция Профирова, Трендафил Василев и др.

С цел да тествате качеството на предлаганата услуга, можете да се запишете за безплатен абонамент, валиден до 24 часа от направената регистрация.

Професионализмът води до успех и развитие. Но какво е един професионалист без знания и опит? С portalschetovodstvo.bg да си професионалист в работата си е лесно, приятно и градивно! Включете се в света на практическите познания, дългогодишния натрупан опит на доказани експерти в областта на счетоводното и данъчното право.

Вижте и чуйте как Вашите колеги откриха решение на казуса си през платформата “Портал Счетоводство”, като отворите видеото:

Поръчайте Вашия абонамент от тук:

Абонамент за 12 месеца за “Портал Счетоводство” + 5 консултации с експерти >>
Абонамент за 12 месеца за “Портал Счетоводство” + 12 консултации с експерти >>
Абонамент за 24 месеца за “Портал Счетоводство” + 24 консултации с експерти >>