Портал Счетоводство

Толкова много закони, толкова много счетоводни въпроси. Ако имаше място, което да ни даде всички отговори и новини, свързани със счетоводството, как ли щеше да се казва то?

Представяме Ви мястото, събрало най-много експертни мнения и примери от ежедневната практика в света на счетоводството – portalschetovodstvo.bg. Тук ще получите решение на Вашите въпроси, компетентно мнение и последните, актуални новини и изменения в счетоводното и данъчно законодателство.

Абонирането и включването Ви към „Портал Счетоводство“ ще Ви осигури намирането на инфомация и отговори на над 6000 казуса в ежедневната практика, само с натискането на един клик. Където и да се намирате, в офиса или пред съответните държавни инстанции, сайтът е отворен за Вас и е на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата. За всеки Ваш казус има съответстваща категория, специално поле за търсачка, както и имейл и телефон, на които да получите отговори и консултация с експерт.

Различните абонаментни планове на portalschetovodstvo.bg Ви дават правото да избирате измежду многобройните опции за консултация по счетоводни въпроси:

  • Абонаментният план от 3 месеца Ви дава достъп до: модели на документи; пълно и актуално състояние на законодателството; последни новини в света на счетоводството и данъците; достъп до данъчен календар за настоящата година с всички важни дати за подаване на декларации и отчети; анализи и процедури, представени от експерти в областта; 3 броя персонални консултации с професионалисти през платформата на сайта; и ежеседмичен електронен бюлетин с всички важни изменения, допълнения и новини, предоставен директно на Вашия имейл.
  • В абонаментния план от 6 месеца ще получите всичко, изброено по-горе за двойно по-дълъг период от време + (плюс) правото на 2 допълнителни персонални консултации с доказани експерти в света на счетоводството и данъчното право.
  • За професионалистите предлагаме и абонаментни планове със срок от 12 и от 24 месеца, в които броят на персоналните консултации се увеличава, както следва: 24 за 12 месеца и 48 за 24 месеца. В допълнение, абонирайки се за който и да е от двата абонамента, имате право на лични професионални консултации по телефон.

С цел да тествате качеството на предлаганата услуга, можете да се запишете за безплатен абонамент, валиден до 24 часа от направената регистрация.

Професионализмът води до успех и развитие. Но какво е един професионалист без знания и опит? С portalschetovodstvo.bg да си професионалист в работата си е лесно, приятно и градивно! Включете се в света на практическите познания, дългогодишния натрупан опит на доказани експерти в областта на счетоводното и данъчното право.

Вижте и чуйте как Вашите колеги откриха решение на казуса си през платформата “Портал Счетоводство”, като отворите видеото:

Поръчайте Вашия абонамент от тук:

Абонамент за 3 месеца за “Портал Счетоводство” >>
Абонамент за 6 месеца за “Портал Счетоводство” >>
Абонамент за 12 месеца за “Портал Счетоводство” >>