PortalSchetovodstvo.bg

Най-добрата услуга за данъчни и счетоводни консултации – Портал Счетоводство – Ви носи решенията на казуси свързани с данъци, осчетоводяване, ДДС, ВОП, ВОД, интрастат, регистрация на фирми, срокове за плащания и отчети, възможни санкции и как да ги избегнете и много други.

Защо най-добрата?

Още с влизането си в Портал Счетоводство можете веднага да забележите отговорите на над 1600 въпроса, зададени от опитни, практикуващи счетоводители, които са имали колебания как да процедират в конкретни ситуации – вероятно както и Вие.

Когато в работата Ви възникнат проблеми и неясноти, PortalSchetovodstvo.bg Ви предлага 2 решения:

1. Търсене по ключови думи, свързани с проблема Ви. Ще видите многообразието от статии и дадени отговори от експертите по въпроса, който засяга и Вас. Дори и да не намерите своя проблем конкретно формулиран, Вие ще можете да разгледате различните аспекти по темата. Така ще имате по-добра и ясна визия за това как да процедирате съгласно действащото законодателство.

2. Да зададете въпроса си на екипа от над 95 експерти в областите на счетоводството и данъци, които са на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Нужна Ви е само връзка с интернет и ще получите решението на Вашия казус директно на Вашия имейл.

Заедно с това PortalSchetovodstvo.bg Ви дава:
 актуални новини;
 статии по наболели теми, подготвени от експерти с дългогодишна практика;
 достъп до модели документи, срокове за деклариране и плащане на данъчни задължения, специфично законодателство;
 данъчен календар;
 електронен бюлетин с най-интересните теми от седмицата два пъти седмично директно на Вашия имейл.


По-подробна информация за PortalSchetovodstvo.bg можете да откриете тук >>>