Ергономична подложка за гръб

Все повече от нас работят в офис и седят в продължение на 8 часа. В резултат се обездвижват, а болките в гърба и кръста не закъсняват. Какво можете да направите при това положение?

Не можете да промените работния си режим, но има какво да направите, за да си осигурите перфектния стол. Стол, който няма да наврежда на мускулите и гръбнака Ви. Не е необходимо и да молите шефа си да купува нов инвентар и да влага големи суми в офис столове с подходящи облегалки. Достатъчно е да имате Ергономичната подложка за гръб, която е създадена специално, за да Ви осигури необходимите комфорт и подкрепа за гърба по време на работа – в офиса, а защо не и у дома.

Какви предимства Ви предлага тя:
Подходяща е за ползване при всякакви типове столове. Достатъчно е да прекарате еластичната каишка през облегалката на стола и да разположите подложката на най-удобното за гърба Ви място;
Тя тежи само 350 гр, поради което можете да я вземете със себе си навсякъде и да я окачите на всеки стол, на който трябва да седнете;
Подложката е гъвкава и следва контура на гръбначния стълб, за да Ви осигури максимален комфорт;
Нейната набраздена повърхност осигурява непрестанен масаж на гърба;
Специалната ѝ извита форма дава възможност за поддържане на разстояние между гърба и седалището, което осигурява вентилация и предотвратява изпотяването.


Повече за подложката ще откриете тук >>>